Medlemmar

A

Aktiv Liv & Finans

Norra Vallgatan 68, 211 22 Malmö

Aktiv Liv & Finans brinner för att hjälpa våra kunder, både privatpersoner och ägarledda företag, till behovsanpassade lösningar inom främst kapitalförvaltning, skattelösning och optimering av varje kunds finansiell situation.

Jag, Björn Djurfeldt, är finansiell rådgivare sedan drygt 30 år men bred erfarenhet från tidigare anställningar inom bank och försäkringsbolag.

Driver sedan över 15 år mitt eget rådgivningsföretag, Aktiv Liv & Finans AB, som är medlem och ägare i en av Sveriges största (ca 400 rådgivare) medlemsägda rådgivningsorganisationer Tydliga AB.

Vi är licensierade av Swedsec (investeringsrådgivare) och Insursec (Försäkring).

Vi arbetar med mottot: Ta inga onödiga risker!

Björn Djurfeldt

Areskoug Filmproduktion AB

Areskoug Filmproduktion hjälper företag, offentliga organisationer och idrottsföreningar att presentera, profilera och marknadsföra sig med filmer för sina hemsidor och sociala medier.
Filmerna tas fram i nära samverkan med uppdragsgivaren. Vi är med genom hela processen, från idé och manus till den färdiga filmen. Receptet på ett lyckat slutresultat är ett förtroendefullt samtal och idéutbyte.

Mitt företag har mer än 15 års erfarenhet av arbete med filmproduktioner och själv har jag Philip Areskoug min utbildning från bl.a. New York Film Academy i USA.
En provkarta på våra produktioner kan ses på vår hemsida.

Philip Areskoug

Advokatfirman Wåhlin

Östergatan 21, 211 25 Malmö
Alexander Wagner

B

Bjurfors

Sallerupsvägen 126, 212 28 MALMÖ

Lidija har arbetat som fastighetsmäklare under många år. Hon har god lokalkännedom i hela Öresundsregionen efter att ha förmedlat allt från bostadsrätter i city till gårdar på landet. Lidija har även mycket god lokalkännedom på Malmö Öster, Svedala, Bara och Klågerup vilket genererat många fantastiska försäljningar.

Lidija är närvarande och tillgänglig under hela bostadsaffären och reder ut frågor snabbt och korrekt. Det skapar trygghet för både säljare och köpare och leder till en smidig affär där samtliga parter är mycket nöjda.

Lidija Jakob

C

Comveritas Företagshälsovård

Fosievägen 17, 214 31 Malmö

Comveritas Företagshälsovård finns rikstäckande idag. Vi arbetar inom områdena arbetsmiljö och rehabilitering. Vi arbetar särskilt med att förebygga och undanröja hälsorisker på arbetsplatsen samt att identifiera och beskriva sambandet mellan arbetsmiljö, organisation och hälsa.

Vanliga tjänster som vi hjälper kunder med är hälsokontroller, kartläggning av sjukfrånvaro och intyg.

Martin Bach

Cygate AB

Eric Perssons väg 21 217 62 Malmö
André Rosberg

D

Dillon

Slottsgatan 2, Malmö

Dillon erbjuder dig ett brett tjänsteutbud inom revision, redovisning och rådgivning. Med drygt 30 års branscherfarenhet är vi specialister inom vårt område. Därtill kommer ett rikt kontaktnät med affärsjurister, skattekonsulter och andra specialister som vid behov kan tas i anspråk. Som kund hos Dillon får du all den hjälp du behöver för att driva din verksamhet framgångsrikt och professionellt.

Oskar Kantoft

Din Bil AB Malmö

Kabingatan 1 Box 50505 202 50 Malmö
Thomas Thomasson

F

Future IT Partner

Derbyvägen 4, 21235 Malmö

Future IT Partner är en helhetspartner som erbjuder kompletta IT-lösningar. Vår affärsidé bygger på̊ att vara en kompetent affärspartner som hjälper och stödjer våra kunder i deras fortlöpande IT-utveckling.

Med våra ledord personligt, professionellt, enkelt som utgångspunkt vill vi hjälpa dig att skapa en effektiv vardag och lösa dina problem.

Sonny Dahlberg

J

Jespers foto & Repro

Grevegatan 37, 21617 Limhamnn
Jesper Arvidsson

K

KH Pack AB

Kyrkoled 8 227 31 Lund
Åke Sjöberg

M

Macsupport AB

Baltzarsgatan 26 211 36 Malmö

Macsupport är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium återförsäljare med närvaro på 12 orter, från Malmö och Lund i söder till Luleå i norr, butikerna heter Mstore.

Vår ambition och målsättning är att säkerställa att våra kunders verksamhet alltid är igång, det gör vi med hjälp av våra
certifierade konsulter och servicepersonal som alltid gör det lilla extra för kunden. Vår verksamhet har tre fokusområden, privatpersoner, företag och skolor, inom vart av dessa områden så har vi specialister som kan hjälpa kunderna till att få ut maximalt av de investeringar man gjort. Vi har ett holistiskt sätt att se på IT, vi köper in och återvinner gammal utrusning, vi säljer eller hyr ut ny utrustning och under tiden så supporterar och utbildar vi vår kunder.

Patrik Strömberg som håller Macsupports fana högt har mer än 20 år erfarenhet från IT-branschen och de sista 10 åren har han jobbat för Macsupport.

Patrik Strömberg

MatHem Sverige AB

Malena Gullberg

P

Profo AB

Altonagatan 3 211 38 Malmö

Vi på Profo AB brinner för att hjälpa våra kunder att hitta bra profilprodukter; giveaways, profilkläder, gåvor till kunder och personal.

Vi har ett stort showroom mitt inne i city. Vi bokar gärna möten med våra kunder för att hjälpa dom hitta den perfekta produkten som passar till just deras företag.

Profo AB har funnits sedan 1984 och vi har stor erfarenhet i branschen. Vi kan hjälpa alla företag stora som små!

Catherine Åkesson

Professionell Säkerhet AB

Derbyvägen 4 212 35 Malmö

Vi på Professionell Säkerhet hjälper Er att få kontroll över säkerheten.

Vi arbetar med alla typer av säkerhetssystem. Vi installerar, servar och underhåller inbrottslarm, överfallslarm, passersystem, kameraövervakningssystem, brandlarm och utrymningslarm. Vi ansvarar för en totallösning där vi levererar helheten för Er säkerhet med t.ex. projektering, larmuppkoppling, väktartjänster, utredningar, riskanalyser, lås och el-, tele-, och datainstallationer. I och med vår erfarenhet, kunskapsbredd och produktflora behöver ni enbart en partner när det gäller säkerhet, och den partnern är Professionell Säkerhet.

Våra nyckelord är Erfarenhet, Professionalism och Kundfokus. Och det skall du alltid känna i kontakterna med oss på Professionell Säkerhet.

Välkommen till oss på Professionell Säkerhet.

Tariq Zakarneh

R

Rum och Miljö

Stillmansgatan 9, 212 25 Malmö

Rum och Miljö hjälper dig att optimera din bostad inför försäljning. Vi erbjuder konsultationer där vi kommer ut och går igenom bostaden rum för rum och beskriver vad man bör ta bort och lägga till/möblera om för att bostaden ska visas upp från sin bästa sida.
Vi kan båda fullstyla med möbler och göra kompletterande stylingar vid behov för det.

Erika Briggner, inredare och homestylist, driver sedan 2018 Rum och Miljö i Skåne. Erika brinner för att skapa en tilltalande miljö och känsla i din bostad som lyfter den till en ny nivå.

Homestyling är ett verktyg för att höja värdet av din bostad och är dessutom avdragsgillt vid försäljning!

instagram: @rumochmiljo_skane

Erika Briggner

S

SSI Schäfer System International AB

Bronsåldersgatan 9 213 76 Malmö

SSI SCHÄFER designar, utvecklar och tillverkar lösningar för lager, verkstäder och kontor. Företagets produktportfölj omfattar manuella och automatiserade lösningar för lagring, conveyorsystem, plockning och sortering samt teknik för avfallshantering och återvinning. SSI SCHÄFER är även en ledande leverantör av programvaror för det interna materialflödet.

Gillar du och är intresserad av lager och logistik? Titta gärna in på vår blogg HÄR

Lotta Ekselius

SLT Industrial Components AB

Amiralsgatan 20, SE-211 55 Malmö

SLT Industrial Components (SLT-IC) är en kontraktstillverkare som löser alla dina problem. Vi har sedan 1993 en egenägd produktionsanläggning i Litauen för legoproduktion. Anläggningen ligger i Birzai (12 mil söder om Riga) vilket gör det enkelt och snabbt både att transportera gods och för att komma och besöka oss.

SLT-IC var ett av de första svenska företagen som började gör affärer i Litauen efter att landet blev självständigt. Vår långa erfarenhet av Baltikum gör att vi har ett brett nätverk med underleverantörer inom materialförsörjning, logistik och de processer vi inte själva utför. Detta sammantaget gör att vi kan ta på oss komplexa projekt där det ingår flera olika material och processer.

Anders Stenquist

Soeco Kontorsmöbler AB

Pumpvägen 1, 247 50 Dalby

Smartare än nytt!

Tor Sjödin

Säkra Malmö AB

Djäknegatan 31, 211 35 Malmö

Företag och industrier utvecklas och förändras med tiden vilket medför att även förutsättningarna för riskhantering ändras. Verksamhetens inriktning påverkar i stor utsträckning vilka risker som företaget är utsatt för.

Inom Säkra finns bred kompetens för att på ett bra sätt kunna analysera i vilken utsträckning ditt företag bör försäkras.

Att vara rätt försäkrad är en förutsättning för att kunna skapa trygghet, arbetsro och möjlighet att fokusera på företagets kärnverksamhet.

Säkra Säljer inte försäkringar, utan vi köper dem åt dig.

Rickard Perlman

Scapa Företagsservice AB

Blidögatan 24, 211 24 MALMÖ

Scapa Företagsservices affärsidé bygger på att leverera Trendiga, Funktionella och Kostnadseffektiva arbetsmiljöer genom konceptet Service Management inom våra fyra verksamhetsområde

Städ & Hygienservice | Kaffeservice | Inredning & Teknik | Intern/Vaktmästarservice

Verktygen för att lyckas med detta är engagerade och serviceinriktade medarbetare som tillsammans med våra kunder underhåller och utvecklar koncept!

Vi ser och förverkligar möjligheter – en helhetsleverantör av internservice!

Peter Bursell

Sekretesso AB

S:T KNUTS VÄG 19, HUS 8 211 57 Malmö

Sekretesso erbjuder säkerhetsdestruktion till företag och organisationer i Södra Sverige. Vi ser till att företagshemligheter, personuppgifter och annan konfidentiell information hanteras och förstörs på ett tryggt säkert sätt. Via Sekretesso hyr ni sekretesskärl i olika storlekar, det kan vara tillfälligt för en rensning av arkivet men även som fast tjänst året om. Har ni gamla hårddiskar som borde förstöras på ett säkert sätt för att inte röja information, då har vi smarta lösningar för ert uppdrag.

Våra tjänster riktar sig till bolag som vill vara säkra på att kritisk information inte hamnar i fel händer, tjänsterna är ett smart komplement till GDPR!

Anders Bergkvist

SEARCH IT

Tore R. Svensson

T

Trivec

Mäster Johansgatan 11, 211 21 Malmö
Alexander Bergin

Tomas & Dennis Business School

Gökropsgatan 16, 28149 Hässleholm

Vi utvecklar människor, organisationer och affärer genom behovsanpassade företagsutbildningar som fokuserar på hälsa och hållbarhet.

Exempel på utbildningar:
* Så undviker ni stress och utbrändhet.
* Gör förändringsarbetet lustfyllt och inspirerande.
* Ledarskap i flow.
* Topp-presterande team i balans, glädje o samhörighet.

Tomas Lydahl

W

Wasa Kredit AB

Gängtappen S Varvsgatan 11, 211 74 Malmö
Göran Kjellberg

Wendels Blomsterservice AB

Sofiedalsvägen 10, 238 37 Oxie

Vill ni ha hjälp med en grön, vacker och trivsam växtinredning på Er arbetsplats?

Växter är en viktig ingrediens för god hälsa. Växter stabiliserar klimatet och gör det hälsosammare att vistas på arbetsplatsen, både fysiskt och psykiskt. Vatten avdunstar från växternas blad, växterna absorberar värme, fungerar ljuddämpande, stimulerar kreativiteten och renar luften från damm och föroreningar.

Låt oss hjälpa ert företag att få ett bättre arbetsklimat
vilket skärper koncentrationen, minskar stress och ökar trivseln.

Växtinredning - Växtskötsel - Akvarium

Mikael Wendel

WeIntendit AB

Dockplatsen 12, 211 19 Malmö

Vi på Intendit gillar enkelhet när vi paketerar våra tjänster!
Våra kunder ska alltid veta vad de köper och vad som igår - enkelt!
När det gäller hemsidor så har vi ett "slippa tänka paket" där allt du behöver ingår - till ett förutbestämt och fast pris.

SEO eller Sökmotorsoptimering, med vars hjälp man kan förbättra en hemsidas placering på Google, är självklart tjänster i vårt utbud. Behöver du ny logotyp? Vi fixar det också, till samma enkla upplägg.

Kontakta oss för en första förutsättningslös diskussion.

Välkommen!

Peter Jiweson